NIEUWS

Agenda Anet
Agenda Anet deze week.  ..
Lees meer>

Kinderboekenweek
De 63ste editie van de Kinderb..
Lees meer>

Nieuwsarchief>

NIEUWS

AGENDA ANET

Agenda Anet deze week.  

KINDERBOEKENWEEK

De 63ste editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van 4 t/m 15 oktober 2017. Het thema van de Kinderboekenweek van 2017 is griezelen, met als motto Gruwelijk eng! Het Kinderboekenweekgeschenk is geschreven door Janneke Schotveld, auteur van de populaire kinderboekenreeks Superjuffie, en heet Kattensoep. Het prentenboek van de Kinderboekenweek wordt gemaakt door Martijn van der Li

STAKING DONDERDAG 5 OKTOBER

INFORMATIEBRIEF

LEERLINGPANEL

Afgelopen maandag 25 september vond weer het eerste leerlingpanel plaats. Hierin konden de kinderen aangeven wat ze graag anders zouden willen zien of wat ze juist heel goed vinden gaan en leuk vinden op school.

SCHOLIERENATLETIEKDAG 24 SEPTEMBER

Zondag 24 september hebben Nohaila (gr. 3), Jolien (gr. 3), Jochem (gr. 4), Daniël (gr. 4), Mika (gr. 5), Basem (gr. 6), Giny (gr. 7) en Laura meegedaan aan de Scholierenatletiekdag van ATV. Isabelle uit groep 8 was helaas geblesseerd. Een aantal kinderen zijn in de prijzen gevallen! Jochem was 2de bij de jongens groep 4, Mika 3de bij jongens groep 5 en Laura 1ste bij meisjes groep

KEEP IT CLEAN

Keep it clean Day! vrijdag 15 september heeft onze school hier weer aan mee gedaan. We kregen zelfs bezoek van wethouder Martijn van der Putten en de burgemeester! De buurt is weer schoon. Er is hard gewerkt door de leerlingen. Goed gedaan allemaal! Klik hier voor alle foto's.

MONDIAAL PLATFORM

Mondiaal Platvorm Venray vraagt aandacht voor de Werelddag Venray. De dag staat in het teken van gezinshereniging! De wereldbol staat symbool voor deze dag, ook onze school werd woensdag 6 september bezocht.

KLIMBOOMKERMIS

We hebben een super afsluiting van het schooljaar en een mooi afscheid van groep 8 gehad. Klik hier voor de foto's.

GROEP 7 EN 8 OP BEZOEK IN DE TWEEDE KAMER

Woensdag 14 juni zijn de leerlingen van groep 7 en 8 op bezoek geweest bij de Tweede Kamer in Den Haag. Klik hier voor de foto's.

AVOND VIERDAAGSE

Super trots op al onze leerlingen en hun begeleiding die van de avond 4-daagse Venray wederom één groot feest hebben gemaakt! We zijn dit jaar in de prijzen gevallen! Groep 5 behaalde op de 10 km de 2e prijs en groep 8 op de 15 km de 3e prijs! Super gedaan allemaal! Iedereen ontzettend bedankt...op naar volgend jaar! Klik hier voor de foto's.

SCHOOLREIS TOVERLAND

Donderdag 1 juni hebben de kinderen genoten van hun schoolreis naar Toverland. Het was een fijne dag met fantastisch weer! We willen alle ouders die mee zijn gegaan als begeleiding bedanken! Klik hier voor de foto's. De foto's van het schoolreisje van groep 1-2 kunt u vinden onder het kopje groepen - groep 1-2. 

KLIMBOOM WINT HET KINDERDICTEE!

Imad uit groep 8 heeft vanmiddag het Venrays kinderdictee gewonnen. Heel knap gedaan Imad! Ook Jasper, Britt en Sarah hebben heel goed hun best gedaan. Dikke pluim voor jullie allemaal! Een mooi artikel van Omroep Venray: https://www.omroepvenray.nl/nieuws/2017/03/30/imad-chaouki-wint-venrays-kinderdictee-2017  

WETHOUDER LUCIEN PETERS OP BEZOEK

Donderdag 2 februari was de wethouder op bezoek in groep 4b! Hij kwam naar ons schoolthema kijken: "Hoe gezond ben jij?" Klik hier voor de foto's.  

KENNISMAKING KINDEREN VAN DE TOVERBAL

Een warm welkom aan de leuke en nieuwe kinderen van de Toverbal! Trots zijn wij dat er zoveel kinderen voor onze school hebben gekozen.  

Boterbloem 45-47 | 5803 CN Venray | T 0478-516030 | info@deklimboomvenray.nl