Groep 8

Welkom op de pagina van groep 8!

GroepsGeluk

Ook dit jaar zijn we wekelijks bezig met GroepsGeluk. Dit gebeurt op veel verschillende manieren, in verschillende vormen en op verschillende momenten. Zo werken we bijvoorbeeld met de poppetjes, maken we gebruik van de boot, doen we allerlei opdrachten, voeren we gesprekken, doen we oefeningen, et cetera. Het is erg belangrijk dat we samen één klas zijn, en dat iedereen zich veilig en prettig voelt in die klas.

Afscheidsavond einde schooljaar
Meestal wordt er een afscheidsavond georganiseerd door, en voor groep 8. Deze avond wordt altijd georganiseerd door de kinderen en hun ouders.

Eindtoets
Ook dit jaar gaan de leerlingen de IEP Eindtoets maken. De afgelopen schooljaren is gebleken dat deze toets heel goed past bij onze manier van werken op school, bij wat de leerlingen duidelijk en fijn vinden, en bij de belevingswereld van de leerlingen.

  • Een uitlegfilmpje over de toets, vindt u hier: https://youtu.be/YxvWbP_52xQ
  • Op school ligt een voorbeeldboekje van de toets. Dit boekje gaan we gebruiken om de kinderen kennis te laten maken met de IEP. Begin 2021 gaan we hiermee aan de slag.

Musical

De leerlingen mogen kiezen uit verschillende musicals. Via een stemronde wordt de uiteindelijke musical gekozen (door de klas).

 We starten na de carnavalsvakantie met (af en toe) oefenen. Na de eindtoets wordt er meer ruimte ingeroosterd om de musical verder voor te bereiden.

We willen dit jaar graag weer in de Schouwburg gaan optreden.


 

Powered by BasisOnline